Meterkast werkzaamheden

0
UUR PER DAG
0
DAGEN PER WEEK
0
ERVAREN MONTEURS
+ 0
TEVREDEN KLANTEN

Meterkast werkzaamheden in uw regio

Een meterkast vormt het kloppend hartje van het elektriciteitsnetwerk in uw woning. In de meterkast (ook wel groepenkast genoemd) vindt u de verschillende groepen van uw woning. De meterkast is de plek van waaruit de elektrische energie beveiligd en juist verdeeld wordt over alle ruimtes van uw woning. De voedingskabel van uw energieleverancier komt uit in een aansluitkast die in de meterkast is aangebracht, hierin zitten ÊÊn of meer hoofdzekeringen, vervolgens gaat de voeding naar de kilowattuurmeter, vanaf hieruit gaat het verder naar de groepen, eventueel via een hoofdschakelaar. Voordat de binnenkomende energie verdeeld wordt, moeten de groepen in de meterkast juist ingesteld zijn.

Elektricien-meterkast-vervangen

Meterkast vervangen

Erkende elektricien levert de beste kwaliteit service en helpt u bij het installeren of vervangen van een meterkast. Bij de keuze voor het laten uitvoeren van uw elektriciteitswerken door de erkende medewerkers van Erkende elektricien bent u verzekerd van een veilige installatie in uw woning of bedrijfspand. Hebt u advies nodig een betrouwbare elektricien van Erkende elektricien of wilt u een offerte ontvangen? Neem contact op!

Meterkast-vervangen

Ervaren elektriciens

Altijd een oplossing

Scherpe prijzen

Wij zijn uw meterkast specialist

Wilt u uw meterkast laten vervangen? Of de oude laten vervangen omdat u meerdere elektronische apparaten in huis hebt? De meterkast (ook wel groepenkast genoemd) is de plek van waaruit de elektrische energie juist verdeeld wordt over alle ruimtes van uw woning of bedrijfspand. In de meterkast vindt u de verschillende groepen van uw woning, elke ruimte heeft een aparte groep.

Neem contact op